Dag 47: La Junta, Colorado

Vandaag beloofde een saaie dag te worden, maar er een dag hoeft ook niet altijd volgepland te zijn. Ik werd op tijd wakker en pakte mijn spullen in te pakken. Ook maakte ik het bed op, want Ellen had via warmshowers al een nieuwe aanvraag gekregen van een fietser die morgen bij haar wilde overnachten. Toevallig ben ik die fietser ook tegengekomen onderweg, de wereld is maar klein.

Ellen wilde mij wel afzetten in La Junta, de plek waar de Amtrak vertrekt. Ze vertelde me dat Pueblo al jaren bezig is om ook een Amtrak station te krijgen. Het zou me niks verbazen als Pueblo minimaal 10 keer groter is dan La Junta. Na een uur rijden namen we afscheid van elkaar. Ik checkte in bij de Econo Lodge, ik weet inmiddels dat dat een van de goedkoopste motels is. De fiets bleek trouwens prima in de Toyoto Prius te passen.

Nadat ik naar de Walmart was geweest heb ik eigenlijk vrij weinig meer gedaan. Toevallig was Star Wars IV op tv, dus die heb ik maar helemaal afgekeken. Daarnaast heb ik nog een grove planning gemaakt voor de vakantie over 3 weken. De vraag die ik mijzelf stelde: Wat kun je in twee weken tijd met een auto allemaal zien in Californië, zonder dat je hele dagen in de auto zit?