Dag 46: Pueblo, Colorado (4)

Het was eigenlijk wel fijn om een paar dagen niks te hoeven doen. Ik werd zonder wekker wakker rond 07:00 uur. Er moest deze ochtend nog wat bijgeblogd worden en mijn fiets mocht wel eens schoongemaakt worden. Daarnaast heb ik 5 kaarten geschreven en op de post gedaan naar Nederland. Om 13:00 uur ging ik met Ellen naar Bishop Castle, op ongeveer een uur rijden van Pueblo. De weg ernaartoe voer een heel stuk over de oorspronkelijke route van de Western Express. Hier ging het prairielandschap langzaam over in een reusachtig berglandschap.

Bishop Castle is een kasteel gemaakt door Jim Bishop. Meer dan 60 jaar geleden is hij begonnen met het bouwen aan zijn droom. Het is een gigantisch bouwwerk geworden met een poort, een balzaal, verschillende torens, bruggen en balustrades. Ik ben niet schuw voor hoogtes, maar af en toe was het wel eng om op een brug te staan enkele tientallen meters boven de grond, wetende dat het door een amateur is gemaakt. Ik kan wel zeggen dat Bishop Castle het meest bizarre kasteel is dat ik ooit heb gezien.

In de avond had ik afgesproken om met Tom & Steve pizza te gaan eten bij Angelo’s Pizza Parlor. Het was leuk om ze weer te spreken! Omdat we elkaar al twee weken niet hadden gezien hadden we heel wat bij te praten over onze avonturen. Na het eten dronken we nog een biertje bij The Senate, een iets te hippe bar in Pueblo.