Dag 4: Mays Landing, New Jersey

Vandaag ben ik beland bij het plaatsje Mays Landing, in de buurt van Atlantic city. Het was een warme rit voor deze tijd van het jaar, rond de 27 graden Celsius. De route bestond veelal uit lange wegen door pine forest, blijkbaar groeien deze bomen goed op de arme zandgrond. Ook fietste ik langs veel grote aangelegde vijvers die ineens midden in het bos lagen, maar deze waren niet om uit te vissen. Ze waren eigendom van de Pine Island Cranberry co. inc., mag jij raden waarvoor de vijvers dienen. Op de weg kwam ik opvallend veel motoren tegen, vaak reden ze in groepen. Het was mooi weer dus gingen de motormuizen er met hun “American choppers” op uit, met hun geliefde achterop en de radio heel harde muziek.

Uiteindelijk kwam ik uitgeput maar voldaan bij de Pleasant Valley camping aan. Ik was een beetje sceptisch na gisteren, maar deze camping was wel leuk en de sfeer was goed. De eigenaresse Lana ontving me van harte en was benieuwd naar mijn reis en verhalen. Ze gaf me zelfs korting, omdat ik met de fiets was.

Gelukkig ging ik meteen douchen en had ik een wasje gedaan (het kon mooi nog even in de zon drogen), want even later was het water op. Er was een lekkage, maar dat was gelukkig snel weer verholpen.